Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Treptat, transformăm Parcul Tăbăcărie într-o destinație atractivă pentru locuitorii orașului

Facebook
WhatsApp

Lucrările de reabilitare a Parcului Tăbăcărie sunt în plină desfășurare. În ceea ce privește infrastructura, echipele Confort Urban reamenajează aleile pietonale în zona cuprinsă între City Mall și Țara Piticilor. Se montează borduri, iar aleile sunt finisate cu diferite pavaje dispuse într-o structură dinamică. Imediat după finalizarea acestui traseu, se va reabilita partea dinspre lac, apoi lucrările se vor continua pe un alt sector din parc.

Pe aleea principală din parc a fost amenajată o pistă pentru biciclete. În cadrul proiectului, au fost realizate circuite rutiere educaționale pentru copii și a fost construită o pistă de alergare pentru iubitorii de atletism și jogging. De asemenea, au fost instalate elemente de mobilier urban.

Spațiile verzi au fost revitalizate, au fost plantați copaci și gazon, iar parcul a fost dotat cu o instalație de irigare a spațiilor verzi.

În continuare vor fi efectuate o serie de lucrări care includ reabilitarea amfiteatrului, dar și consolidarea malurilor lacului.

 

Sari la conținut