Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Repararea și asfaltarea străzii I. G. Duca din Constanța

Facebook
WhatsApp
Repararea și asfaltarea străzii I. G. Duca din Constanța a reprezentat o intervenție semnificativă în ceea ce privește îmbunătățirea infrastructurii urbane. Această operațiune de reabilitare a fost realizată cu succes de către Confort Urban, aducând beneficii semnificative rezidenților și șoferilor.
Proiectul a inclus înlocuirea vechiului strat de asfalt deteriorat, remedierea problemelor structurale ale carosabilului și modernizarea infrastructurii subterane. Eforturile echipei au contribuit la creșterea siguranței rutiere și la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.
Această intervenție nu doar a redat străzii I. G. Duca un aspect proaspăt, dar și o durabilitate sporită. Comunitatea beneficiază acum de un mediu urban mai atractiv și funcțional, în timp ce traficul a devenit mai eficient. Operațiunile realizate de Confort Urban au demonstrat importanța investițiilor în infrastructura urbană pentru un oraș mai modern și conectat. Lucrările continuă și în această noapte pe strada Atelierelor și strada Răscoalei cu restricțiile de circulație implicite între orele 22.00-06.00
Sari la conținut