Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Artă Urbană peWALL

Facebook
WhatsApp

Cea de-a doua ediție a Festivalului de Artă Urbană peWALL s-a încheiat. Circuitul artei stradale din Constanța s-a extins cu noi picturi murale vibrante. O nouă pictură murală împodobește pereții parcării supraetajate de la Spitalul Județean Constanța.

SC Confort Urban administrează parcarea publică supraetajată de pe strada Nicolae Iorga. Cu prilejul Festivalului de Artă Urbană, ” Pe WALL”, finanțat de Primăria Municipiului Constanța, a fost emis un acord către organizatorii proiectului „#ComeToSEAus 2.0”, prin care am pus la dispozitia artiștilor consacrați, recunoscuți la nivel internațional, fațada parcării.
Suntem mândri de rezultatul obținut și extrem de bucuroși că am putut participa și noi, intr-o mică măsură, la acest festival de artă urbană.

Artiști din România, Serbia, Italia, Republica Moldova și Ucraina au realizat aceste lucrări menite să transforme peisajele urbane în spații mai atractive pentru publicul larg și să stârnească interesul oamenilor pentru artă. Festivalul peWALL este primul proiect de regenerare urbană prin artă stradală din Constanța și are ca scop revitalizarea imaginii orașului, facilitând noi posibilități pentru exprimarea creativă în spațiul public. 

Prin intermediul acestei inițiative, orașul Constanța face primii pași spre a-și asigura un loc în circuitul internațional al artei stradale și al picturii murale, oferind totodată comunității sale un prilej de interacțiune cu o formă inedită de manifestare artistică.
Proiectul Pe Wall2.0 este finanțat de Primăria Municipiului Constanța si organizat de Asociația ALT HERO.

Sari la conținut