Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Atenție, șoferi! Se produc schimbări majore în traficul rutier pe bulevardul Tomis, porțiunea de drum cuprinsă între bulevardul Aurel Vlaicu și intrarea în orașul Ovidiu

Facebook
WhatsApp

Atenție, șoferi! Se produc schimbări majore în traficul rutier pe bulevardul Tomis, porțiunea de drum cuprinsă între bulevardul Aurel Vlaicu și intrarea în orașul Ovidiu
Începând de miercuri, 22 noiembrie, se relochează indicatoarele de informare de la intrarea și ieșirea în oraș spre Ovidiu și se reduce viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector al DN2A, de la 90 de km/oră la 50 km/oră. Indicatorul informativ de ieșire din municipiul Constanța va fi mutat în dreptul Restaurantului „En Provence” iar cel de intrare în municipiul Constanța va fi relocat la intersecția bulevardului Tomis cu strada Kiev.
Aceste modificări sunt necesare întrucât acest sector de drum a trecut din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Direcția Regională de Drumuri si Poduri Constanta, în administrarea UAT Constanța.
Decizia de reducere a vitezei de deplasare a autoturismelor pe acest sector de drum a fost luată ca urmare a reîncadrării acestuia în categoria funcțională a drumurilor de interes local.
Primăria Municipiului Constanța prin Comisia de circulație, împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și Confort Urban au avizat modificarea limitei de viteză a autovehiculelor precum și relocarea indicatoarelor de informare privind intrarea și ieșirea din oraș.
Prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonă și evitarea producerii accidentelor rutiere.
În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Sari la conținut