Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Confort Urban aduce o serie de actualizări importante pentru aplicația Constanța Parking

Facebook
WhatsApp

Confort Urban anunță o serie de actualizări importante pentru aplicația Constanța Parking, îmbunătățind experiența de parcare urbană și răspunzând eficient la feedback-ul utilizatorilor.

Ce am rezolvat până acum:

Erori inițiale: Am remediat erorile care îngreunau sau blocau utilizarea aplicației, îmbunătățind accesibilitatea și funcționalitatea.
Procesarea plăților: Am abordat problemele legate de procesarea plăților – plăți multiple, eșuate sau blocate în procesare.
Confirmarea prin SMS: Am rezolvat lipsa codului de confirmare prin SMS în anumite situații.
Problema orarului decalat și înregistrarea rezervărilor: Am corectat problemele legate de orarul decalat pe anumite parcări și dificultăți în înregistrarea rezervărilor.
Lipsa afișării rezervărilor: Am soluționat lipsa afișării rezervărilor în anumite situații specifice.
Stabilitatea aplicației: Am efectuat îmbunătățiri semnificative privind stabilitatea aplicației, asigurând o experiență de utilizare mai cursivă și fără întreruperi.

Noutăți în următorul update

Un nou update este pregătit pentru săptămâna aceasta și va aduce îmbunătățiri semnificative:

Salvarea cardului: Vom introduce un flow îmbunătățit pentru salvarea cardului, eliminând nevoia de a introduce datele cardului de două ori.
Notificări: Remediem problemele legate de notificările push.
Produse gratuite: Am rezolvat problema produselor gratuite care dispăreau pentru anumiți utilizatori. Nu mai cerem datele de card pentru plățile produselor complet gratuite.
Optimizări de viteză și stabilitate: Îmbunătățim viteza de procesare și stabilitatea generală a aplicației.
Publicarea pe iOS: Extindem accesul la aplicație, lansând-o și pentru utilizatorii de iOS.

Feedback-ul utilizatorilor și îmbunătățiri viitoare

În urma feedback-ului primit, lucrăm la implementarea unor funcționalități noi:

Zone colorate în aplicație: Vom colora zonele în aplicație conform culorilor alocate, facilitând identificarea acestora pe hartă.
Carduri cu parcările apropiate: Vom introduce carduri care vor indica cele mai apropiate parcări atunci când utilizatorul are pin-ul poziționat în afara unei zone de parcare. Răspunzând astfel la feedback-ul privind necesitatea unei opțiuni mai intuitive decât poziționarea pinului. (Similar cu experiența din aplicația trecută).

Așteptăm în continuare feedback ul dumnevoastră la adresele de e-mail secretariat@conforturban-ct.ro sau support@uppark.ro

Aplicație Google Play Store Constanta Parking

Sari la conținut