Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Constanța Parking – Principalele Îmbunătățiri din Versiunea 1.2.0

Facebook
WhatsApp

Confort Urban este încântat să anunțe lansarea iminentă a versiunii 1.2.0 a aplicației Constanța Parking, un update major care marchează un pas important în îmbunătățirea experienței de parcare urbană.

Principalele Îmbunătățiri din Versiunea 1.2.0

Flow-ul de plată și adăugare card: Am optimizat procesul de plată și adăugarea cardului, ținând cont de feedback-ul utilizatorilor. Acum nu mai este necesară reintroducerea datelor cardului de două ori, iar aplicația va reține cardul după prima plată înregistrată în noua versiune.
Procesul de Plăți Îmbunătățit: Procesul de plăți a fost revizuit și acum funcționează conform așteptărilor, oferind o experiență mai lină și mai eficientă.
Funcționarea Rezervărilor: Rezervările acum funcționează conform, asigurând o utilizare mai eficientă și mai fiabilă a acestui serviciu.
Produsele gratuite: În urma feedback-ului primit, produsele gratuite nu mai necesită adăugarea unui card, facilitând accesul la aceste servicii.

Mentenanță și actualizare necesară

În cursul zilei de astăzi 22.12.2023, aplicația Constanța Parking va intra într-un scurt modul de mentenanță pentru a implementa aceste îmbunătățiri. În această perioadă, aplicația nu va fi funcțională pentru câteva minute. După finalizarea mentenanței, utilizatorii vor trebui să actualizeze la versiunea 1.2.0 pentru a beneficia de toate îmbunătățirile aduse.

În cazul în care actualizarea nu apare imediat în Google Play Store, vă rugăm să aveți puțină răbdare. Distribuția actualizărilor pe platformele de aplicații poate varia, și ar putea dura de la câteva minute la câteva ore pentru ca versiunea 1.2.0 să fie disponibilă tuturor utilizatorilor.

Lansarea Versiunii iOS

Imediat după actualizarea la versiunea 1.2.0, urmează și lansarea mult așteptată a versiunii pentru iOS, extinzând accesibilitatea UPPARK pentru un spectru și mai larg de utilizatori.

Confort Urban este dedicat continuării îmbunătățirii serviciilor sale urbane și apreciază feedback-ul și suportul comunității în acest proces.

Sari la conținut