Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

De astăzi, un tronson al străzii Ciprian Porumbescu și-a schimbat regimul de circulație

Facebook
WhatsApp

Circulația rutieră a fost reorganizată pe strada Ciprian Porumbescu, între strada Unirii și strada Pescarilor. De astăzi, circulația autovehiculelor este permisă doar dinspre strada Unirii spre strada Pescarilor.
Instituirea regimului de sens unic pe această stradă a fost necesară pentru a oferi o alternativă de circulație autovehiculelor cât și pentru decongestionarea traficului rutier din proximitatea Școlii Gimnaziale Nr. 3 „Ciprian Porumbescu”. Prin implementarea acestei măsuri, se va facilita accesul elevilor și cadrelor didactice în unitatea de învățământ, iar trotuarele vor fi eliberate de autovehiculele parcate neregulamentar.
Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost avizat favorabil de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier și Comisia de Circulație, fiind realizat la cererea locuitorilor din zonă și în urma consultărilor cu aceștia.
În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Sari la conținut