Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Noi reguli de circulație vor fi instituite în arealul delimitat de bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Suceava

Facebook
WhatsApp

Prima etapă din proiectul de reorganizare a traficului rutier în cartierul Tomis Nord va fi implementată începând cu data de 29 februarie de angajații Confort Urban. Instituirea regimului de sens unic pe pe străzile interioare din perimetrul cuprins între bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Suceava a fost necesară atât pentru decongestionarea traficului rutier, cât și pentru eliberarea trotuarelor de autovehiculele parcate neregulamentar.
Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultărilor cu cetățenii din zonă, experți în sistematizare rutieră și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astfel, începând cu data de 29 februarie, vor fi montate indicatoare rutiere pentru implementarea regimului de sens unic, astfel:
– aleea dinspre blocul M2, scara A spre blocul P2, scara A, se va institui sens unic, cu același sens de mers;
– aleea dinspre blocul P1, scara A spre blocul M1, scara A, se va institui sens unic, cu același sens de mers;
– aleea dinspre blocul P3, scara A spre blocul M3, scara A, se va institui sens unic, cu acelaşi sens de mers;
– aleea dinpre blocul M4, scara A spre blocul CA5, scara B, se va institui sens unic, cu acelaşi sens de mers;
– aleea dinspre blocul DT1, scara A spre blocul M4, scara A, se va institui sens unic, cu acelaşi sens de mers.
– aleea din parcarea cuprinsă între blocul P2, scara A şi blocul P3, scara A, se va institui sens unic, cu ocolire spre dreapta sensului de mers.

Sari la conținut