Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe un tronson al bulevardului Mamaia!

Facebook
WhatsApp

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban a finalizat lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, pe sensul de mers spre Delfinariu.

Echipele Confort Urban au intervenit în cursul zilei de sâmbătă, 27 aprilie, cu utilaje de asfaltare a carosabilului pentru a așterne un nou strat de uzură rezistent traficului intens și greu de tipul MAS (mixtură asfaltică stabilizată) care are în compoziția sa granule de plastic. Acestea oferă rezistență și elasticitate asfaltului. S-a acționat simultan cu două utilaje de repartizare a mixturilor asfaltice pentru ca noul strat de asfalt așternut să fuzioneze între benzile de circulație pentru a se obține o legătură perfectă.

A fost un efort susținut din partea echipelor de lucrători de la Confort Urban care au reușit într-un timp record asfaltarea acestui tronson de drum unde s-au folosit aproximativ 1000 de tone de asfalt de cea mai bună calitate. La finalul lucrărilor de asfaltare au fost trasate marcajele rutiere.


Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că facem eforturi susținute pentru a termina în timp record lucrările de asfaltare și de aplicare a marcajelor rutiere. Ne dorim să putem finaliza lucrările mai devreme de cât am preconizat, pentru ca începerea sezonului estival să ne găsească cu lucrările finalizate.

În paralel, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele moderne, se construiesc casete pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă. A fost reconfigurat și scuarul median urmând să se construiască și pistele pentru biciclete, pe ambele sensuri de mers.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Sari la conținut