Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Se lucrează pe bulevardul Mamaia!

Facebook
WhatsApp

Echipele Confort Urban au lucrat intens noaptea trecută pentru ca lucrările de frezare a carosabilului de pe bulevardul Mamaia să fie încheiate în timp util. Se fac eforturi pentru ca circulația să fie reluată într-un timp cât mai scurt. Lucrările de frezare a carosabilului vor continua și în această noapte.
Mâine, începând cu ora 06:00, pe bulevardul Mamaia se vor executa lucrări de asfaltare, traficul rutier fiind restricționat total pe tronsonul cuprins între strada Soveja și strada Ion Rațiu, pe sensul de mers către centru. Restricțiile vor fi valabile până la ora 20:00. Se va acționa simultan cu două utilaje de repartizare a mixturilor asfaltice pentru ca noul strat de asfalt așternut să fuzioneze între benzile de circulație pentru a se obține o legătură perfectă.
Ca alternativă, recomandăm conducătorilor auto care vin dinspre Delfinariu către centru să efectueze virajul la dreapta, pe strada Soveja, apoi la stânga, pe strada Chiliei.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Sari la conținut