Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Locuitorii din zona Gării beneficiază de o nouă parcare modernă

Facebook
WhatsApp

Parcarea dervește una dintre cele mai aglomerate zone din oraș, fiind situată pe bulevardul Ferdinand nr. 114, în spatele blocului R1, la intersecția cu strada Theodor Burada. Înainte de începerea lucrărilor existau doar 14 locuri de parcare.

Parcarea a fost construită pe un teren neamenajat, eliberat de garaje. Spațiul existent era folosit inadecvat și se afla într-o stare de degradare. Majoritatea zonei era acaparată de mașinile parcate spontan pe terenul neamenajat.

Echipele Confort Urban au executat lucrări de stabilizare a terenurilor, s-au montat borduri noi care delimitează locurile de parcare, iar zona carosabilă a fost recondiționată prin turnarea a două straturi de asfalt (binder și uzură). La final s-au aplicat marcajele rutiere. Au fost construite noi trotuare și casete pentru spații verzi iar aleile de acces în scările blocurilor din proximitatea parcării au fost reabilitate. Lucrările au inclus și amenajarea de noi zone cu spații verzi.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să reorganizeze spațiile existente și să amenajeze noi locuri de parcare pe terenurile eliberate de garaje.

Sari la conținut