Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Peste 100 de locuri de parcare au fost amenajate pe aleea Violetelor, în zona Pieței Obor

Facebook
WhatsApp

Zona delimitată de strada București și strada Oborului a fost reconfigurată, resistematizarea acestei zone s-a făcut pe terenul vechii parcări asupra căruia nu s-a intervenit deloc în ultimii 20 de ani. Prin reamenajarea suprafeței carosabile, au fost create 116 de locuri de parcare pentru riverani, dintre care 2 locuri sunt rezervate persoanelor cu dizabilități, iar 2 locuri sunt destinate motocicletelor.
Echipele Confort Urban au executat lucrări de stabilizare a terenurilor, au fost montate bordurile care delimitează locurile de parcare, zona carosabilă a fost recondiționată prin turnarea unui nou strat de asfalt, iar la final au fost aplicate marcajele rutiere. S-au construit noi casete pentru spații verzi care au fost umplute cu pământ vegetal, unde vor fi plantați arbuști ornamentali.
Pentru fluidizarea circulației, au fost instituite sensuri unice la intrarea și ieșirea din parcare. Reorganizarea traficului rutier a fost necesară pentru a facilita accesul autovehiculelor în zonă.
Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei.

Sari la conținut