Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Sensurile giratorii din municipiul Constanța, înfrumusețate cu plante perene și arbuști ornamentali

Facebook
WhatsApp

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, continuă amenajerile peisagistice de toamnă în sensurile giratorii.
Îngrijirea plantelor și a spațiilor verzi continuă să fie o prioritate pentru municipalite în orașul nostru. Printre cele mai frumoase flori de toamnă sunt crizantemele, care ne încântă în fiecare an cu mirosul lor inconfundabil și cu explozia de culori ce inundă parcurile, jardinierele și aliniamentele stradale. Acestea își păstrează vitalitatea până toamna târziu, chiar și când vine bruma. Zilele acestea se plantează în Constanța crizanteme și arbuști ornamentali din speciile Juniperus, Coteneaster, Photinia și Lonicera. Echipele noastre acționează în sensurile giratorii de pe bulevardele Tomis, Mamaia, precum și în alte 20 de sensuri giratorii din municipiul Constanța.
Ulterior, atâta timp cât condițiile meteorologice vor fi prielnice, Primăria Constanța, prin Confort Urban, va continua amenajarea cât mai multor astfel de zone din oraș. Se vor planta pe aliniamentele stradale, flori perene, arbuști si arbori.

Sari la conținut