Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

70 de noi locuri de parcare au fost amenajate în cartierul Poarta 6

Facebook
WhatsApp

70 de noi locuri de parcare au fost amenajate în cartierul Poarta 6
Este vorba despre parcarea situată pe strada Zefirului în dreptul blocurilor FB1, FB2, FB3, FA14 și FA12. Prin reamenajarea suprafeței carosabile eliberate de garaje au fost create 70 de noi locuri de parcare pentru riverani.
Echipele Confort Urban au executat lucrări de stabilizare a terenurilor, au fost montate bordurile care delimitează locurile de parcare, zona carosabilă a fost recondiționată prin turnarea a două straturi de asfalt (binder și uzură), iar la final au fost aplicate marcajele rutiere. S-au construit noi trotuare iar aleile de acces în scările blocurilor din proximitatea parcării au fost reabilitate.
De asemenea, pe strada Dafinului din cartierul Anadalchioi au fost demarate lucrările de pregătire a terenului pentru altă parcare situată pe amplasamentul unor foste garaje dezafectate. Se lucrează la refacerea suprafețelor în patru spații distincte, în zona delimitată de blocurilor 39 și 41.
Până la sfârșitul anului, Primaria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului.

Sari la conținut