Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Condițiile de traficul rutier au fost îmbunătățite pe bulevardul Mamaia

Facebook
WhatsApp
Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban a finalizat lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, pe ambele sensuri de mers.
Echipele Confort Urban au intervenit în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai, cu utilaje de asfaltare a carosabilului pentru a așterne un nou strat de uzură rezistent traficului intens și greu de tipul MAS (mixtură asfaltică stabilizată) care are în compoziția sa granule de plastic. Acestea oferă rezistență și elasticitate asfaltului. S-a acționat simultan cu două utilaje de repartizare a mixturilor asfaltice pentru ca noul strat de asfalt așternut să fuzioneze între benzile de circulație pentru a se obține o legătură perfectă.
A fost un efort susținut din partea echipelor de lucrători de la Confort Urban care au reușit într-un timp record asfaltarea acestui tronson de drum unde s-au folosit aproximativ 1200 de tone de asfalt de cea mai bună calitate. La finalul lucrărilor de asfaltare au fost trasate marcajele rutiere.
Sari la conținut