Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

O nouă trecere de pietoni prevăzută cu scuar a fost înființată la Constanța, într-o zonă cu trafic rutier intens

Facebook
WhatsApp

Constanța este într-o continuă dezvoltare, iar identificarea nevoilor comunității și soluționarea problemelor cu care cetățenii se confruntă sunt prioritare pentru administrația locală și Confort Urban. În urma sesizărilor venite din partea locuitorilor din zona complexului rezidențial situat la intrarea în oraș, dinspre Valu lui Traian, administrația publică locală a luat hotărârea ca prin Confort Urban să amenajeze o trecere de pietoni în forma literei „Z”. Pentru siguranța pietonilor a fost amenajat un scuar median și a fost amplasat un refugiu protejat de garduri metalice. Trecerea de pietoni este semnalizată cu indicatoare alimentate prin panouri solare iar vopseaua folosită pentru marcajele de pe calea de rulare este bicomponentă și conține microsfere din sticlă care au capacitatea de a reflecta lumina în întuneric și de a asigura un plus de rezistență.
Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care tranzitează această zonă, fiind avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.
În acest mod, Primăria Constanța răspunde nevoilor comunității printr-o implicare responsabilă și punând pe primul loc siguranța participanților la trafic. Suntem receptivi la nevoile constănțenilor, așteptăm în continuare sesizările voastre pe adresa de e-mail secretariat@conforturban-ct.ro.

Sari la conținut