Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Reconfigurarea celor două sensului giratorii situate la intrarea în stațiunea Mamaia zona Telegondolă și zona hotel Dobrogea a fost finalizată

Facebook
WhatsApp

Zona intersecției bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu a fost redată în totalitate circulaţiei după ce lucrările la acest sens giratoriu s-au finalizat. Au fost executate lucrări complexe ce au avut drept scop fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto.

Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban, a efectuat lucrările etapizat și într-un ritm susținut. Echipele Confort Urban au lucrat atât pe timpul nopții cât si în weekend.

Proiectul a fost unul complex, fiind corelat cu reconfigurarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu. Suprafețele pietonale dintre cele două mari sensuri giratorii au fost reconfigurate și modernizate prin montarea de pavele pe strat suport de nisip.
Zona carosabilă a fost și ea reconfigurată, montându-se borduri pentru delimitare și creându-se noi suprafețe generoase de spații verzi unde s-au plantat arbori și arbuști ornamentali și gazon. A fost realizat un sistem de captare a apelor provenite din precipitații ce se strângeau în parcarea de la telegondolă. Acestea au fost redirecționate prin conducte subterane spre stația de colectare și epurare a apelor uzate din apropierea teatrului de vară. Ulterior, au fost montate noile indicatoare, au fost aplicate marcajele rutiere și s-au montat noile elemente de semnalizare.

Sari la conținut