Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Amenajarea spațiul de recreere de pe strada Progresului a fost finalizată

Facebook
WhatsApp

Aspectul peisagistic al zonei situate la intersecția străzii Progresului cu strada Sergent Nicolae Grindeanu s-a schimbat complet prin amenajarea unui pe spațiu verde de peste 5.000 de metri pătrați.

Lucrările au fost complexe și au presupus realizarea de noi alei pietonale pavate cu dale moderne, plantări de arbori și arbuști ornamentali, așternerea unui strat de pământ vegetal, nivelarea acestuia și însămânțarea gazonului.


Cetățenii se pot bucura de un spațiu special amenajat pentru petrecerea timpului liber, cu alei de acces moderne și mobilier urban nou.

În vecinătatea parcului a fost construit un loc de joacă și o nouă parcare destinată riveranilor , lângă Grădinița cu Program Prelungit Nr.19.

Echipele Confort Urban au finalizat și lucrările de asfaltare a noii parcări. Suprafața carosabilă a fost acoperită cu două straturi de asfalt (binder și uzură) și au fost aplicate marcajele rutiere. Aceasta are 49 de noi locuri de parcare.

Prin aceste lucrări, Primăria Municipiului Constanța continuă să reconfigureze spațiile urbane pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorii orașului.

Sari la conținut