Program: Luni - Vineri 7:30 - 15:30

Valorificăm terenurile neamenajate din cartierele orașului

Facebook
WhatsApp

Un teren neîngrijit de mai bine de 35 de ani situat pe strada Viforului, în apropierea Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța, a fost redat comunității prin crearea a două zone, una dedicată parcării mașinilor iar cealaltă dedicată spațiilor verzi. Prin această investiție s-a urmărit eficientizarea spațiului urban. Un accent deosebit s-a pus pe realizarea de noi spații verzi. Au fost amenajate spații verzi pe o suprafață de aproximativ  200 mp, zona a fost îmbogătiță cu arbuști ornamentali din speciile photinia și liliac.

De asemenea, pe strada Viforului a fost construită o nouă parcarea destinată riveranilor. Pe acest amplasament au fost realizate lucrări de refacere a suprafețelor, terenul a fost stabilizat prin așternerea a două straturi de piatră. Suprafața carosabilă a fost asfaltată și au fost aplicate marcajele rutiere. Au fost create 51 de noi locuri de parcare.

Alte spații pentru parcarea autovehiculelor sunt în curs de amenajare pe strada Viforului, în zona punctului termic, unde se execută lucrări de consolidare a infrastructurii terenului.

Sari la conținut